Следвайте Гласове в ТелеграмКатегорично стоим зад издигнатата от нас кандидатура на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКатегорично стоим зад издигнатата от нас кандидатура на
Коментари Харесай

ДСБ София: Категорично стоим зад кандидатурата на Васил Терзиев

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Категорично стоим зад издигнатата от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София ", това обявиха от ДСБ София в публична позиция, разпратена до медиите. 

В неделя стана ясно, че проф. Вили Лилков също ще се кандидатира за кмет на София. 

“Влизам в борбата, с цел да обединя дясната общественост, която сега е тежко разграничена ", сподели Лилков и дефинира кандидатурата на Терзиев като подобаваща за Българска социалистическа партия и неприемлива за Демократична България и ДСБ.

Той сподели, че още в идващите дни ще търси поддръжка от Съюз на демократичните сили и " Демократи за мощна България ". 

" Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е деен член. Търсеното разцеплението в нашата общественост, работи само за понижаване на възможностите ни за безапелационна победа на идните локални избори и само и единствено в полза на статуквото ", се споделя още в позицията. 

" Столицата се нуждае от коренна смяна на ръководството си и екипът на ДСБ, като част от обединението Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София, ще допринесем за безапелационна победа и превръщането на София в съвременна европейска столица с транспарантно и умело ръководство.

Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат поръчител, че дългогодишно отстояваните политики в съпротива, най-накрая ще бъдат осъществени ", написа в позицията на ДСБ София. 

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР